Despre noi

EPA CONSULT activeaza de peste 20 de ani pe piata instalatiilor de climatizare, incalzire si ventilatie, succesul si stabilitatea companiei datorandu-se atat obiectivelor asumate cat si datorita misiunii de a mentine un standard ridicat de calitate, profesionalism si respect fata de partenerii nostri - clienti si furnizori.

Odata cu infiintarea companiei in 2003, ne-am propus sa indeplinim  nevoile si asteptarile clientilor, prin respectarea specificatiilor, standardelor si reglementarilor legale specifice domeniului de activitate, nu numai din punct de vedere tehnic si comercial, dar si prin asumarea unor angajamente responsabile si prin experienta acumulata de intreaga echipa.

Cel mai mare accent il vom pune pe integritate, spirit inovator, servicii superioare pentru clientii nostri, respect pentru oameni si protectia mediului.

Aer conditionat prin EPA CONSULT

EPA CONSULT ilustreaza peste 20 de ani de excelenta in comercializare, suport tehnic si montaj aparate de aer conditionat si sisteme de climatizare. Aceasta reprezinta cel mai ridicat nivel de confort, eficienta si durabilitate puse la dispozitia dumneavoastra de personalul special pregatit in acest domeniu. Reprezinta cele mai bune aparate de aer conditionat pe care le puteti cumpara astazi in Romania, cu garantia celui mai bun raport calitate/pret.

In calitate de importator si reprezentant oficial al marcii VIVAX in Romania si distribuitor al marcilor Mitsubishi Electric si Daikin, EPA CONSULT are placerea de a va oferi produse de inalta calitate, proiectate si fabricate pentru piata Europeana în conformitate cu standardele europene ISO 9001: 2000, CE, ROHS, ceea ce înseamnă că toate produsele sunt supuse unui control strict al calitatii in procesul de producție.

Garantia celor mai avansate tehnologii si a celei mai bune calitati, logo-ul EPA CONSULT este mandria si dorinta companiei de a-si mentine pozitia de lider in piata aerului conditionat. Ca si partener al unor marci de renume precum Mitsubishi Electric, Daikin, Vivax, Hitachi, Panasonic, va punem la dispozitie suport tehnic si comercial pentru intraga gama de aer conditionat rezidential si comercial comercializata.

Meniu